Вицове 
Начало      Вицове      Новини      Снимки      Колажи      Истории      Съвети      "Фак"  
 

  Най-горещите, разбиващи, идиотски и пародийни новини ще видите тук. Новините са от всички сфери на живота. Новини за политици и спортисти. За хай-лайф оръфляци. Събития за известни и неизвестни персони и всякакви други, измислени или не толкова измислени, но пък смешни новини, са на тази страница. И както се казва, всяка прилика с действителни лица и събития е съвсем, ама съвсем, случайна.

  Новини
 
 
Вицове

Меню

Смешни Снимки

Смешни снимки - валяк
Смешни снимки - Балетист с ерекция
Феите на Фаст Фуд
Новата Мона Лиза
Смешни снимки - Кухото ново поколение
Най-модерния мотористки шлем
Тоалетни бъзици
Смешни новини

 
   

от Halibibuli Press


    Немският концерн Фоксваген е подписал договор с руската компания ГАЗ за съвместно производство на автомобили. Автомобилите скоро ще се появят на пазара под марката Газенваген.


    Във връзка с изстрадалата реформа на здравеопазването в Родилния дом въведоха нова платена услуга. Сега по време на раждането може да присъства не само съпруга на родилката, а и евентуално истинския баща на детето.


    След издаването на книгата - Чудото на гладуването”, Пол Брег е започнал работа и по новите си книги – „Радостта на дюстабана”, „Щастието на преплетените черва” и „Прекрасната анемия”.


    Сензационна новина! Вчера поради недоглеждане от Столична община и МВР, двата протеста – този срещу Орешарски и този срещу Плевнелиев са се засекли по едно и също време на жълтите павета между Президенството и Министерски съвет. До размирици не се е стигнало. Просто двата протеста са се сляли в един общ. От получената симбиоза се е родил съвсем нов обединен протест. Сега протестиращите от този нов обединен протест искат оставката на някой си... Пле... шарски.


    Супер, мега, гига шоуто Къртицата се точи в ефира на ТВ7 вече цели 3 месеца. Гениалните и прозорливи продуценти Иван и Андрей вчера са осъзнали че буреносни облаци са надвиснали над шоуто. Има огромна опасност докато приключи мега проектът и се разбере кой е къртицата, всъщност самата къртица дотогава да е умряла от старост или всички от екипа да са забравили кой точно е къртицата.


    Кристина Патрашкова, Джуджи и Черната Златка започнаха ново телевизионно предаване, което се очаква да бъде рейтингов ледоразбивач. Това е абсолютно сигурно, защото новото шоу е създадено по всички изпитани правила и рецепти на шоу - жанр Телевизионен кокошарник.


    Футболните отбори на ЦСКА и Литекс се обединяват в нов отбор - ЦИЦЕКС.


    НОВО СУПЕР СЕНЗАЦИОННО СОЦИОЛОГИЧЕСКО ИЗСЛЕДВАНЕ.
Госпожа Вампира Радева от социологическата агенция ЕМ се ДИ ЕМ се БИ публикува нови супер сензационни данни от най-новото си социологическо изследване. Данните предизвикаха нов огромен шок в българската общественост. Анкетирани са били 1000 пълнолетни граждани. На въпроса: „За кого ще гласувате, ако изборите бяха днес?” 98% от анкетираните са заявили че ще гласуват за Герб, 2% ще гласуват за БСП, 0% за ДПС, 0% за Кунева и 0% за Атака. Видни социолози и политолози още не могат да си обяснят как г-жа. Радева е получила такива шокиращи резултати.
(репортер на нашата агенция откри каква е тайната. Всъщност изследването е било извършено сред делегатите на Националната конференция на Герб. В момента издирват 2-та процента предателски изрода, които са заявили, че ще гласуват за БСП.)


    Проекто-състав на новото служебно правителство
Министър председател – Васил Боянов Троянов – Азис
Министър на отбраната – лорд Евгени Минчев фон Бул ъф Итън
Министър на вътрешните работи – Вальо Топлото
Министър на финансите - Митьо Пищова
Министър на здравеопазването – доктор хонорис-кауза Христо Стоичков
Министър на културата – Милко Калайджиев
Министър на спорта – професор Юлиан Вучков
Министър на образованието – Русата Златка
Министър на транспорта и високите технологии – Черната Златка
Министър на ИКОНОМИКАТА, ЕНЕРГЕТИКАТА и ТУРИЗМА – Тризначките Вяра, Надежда и Любов.
Министър на земеделието - Благо Георгиев - Джизъса
Министър на правосъдието – Александър Томов – Лупи (Сашо Апашо)


    БТВ за пореден път доказаха че са най-ефективната телевизия в България. С широкорекламираната кампания "Да почистим България за един ден" БТВ успя да почисти едва 0.12 процента от боклуците в страната, но в същото време успяха да си направят рекламен пиар за 120 процента.


    След като БТВ постигна забележителен успех с излъчването на турски сапунки, от ръководството на телевизията са измислили ново гениално решение с което окончателно да пометат конкуренцията. БТВ започва снимането на свой собствен... ТУРСКИ СЕРИАЛ. За тази цел от телевизията умоляват следните лица: Ахмед Доган, Юнал Лютфи, Йълдъз Ибрахимова, Мустафа Чаушев, Зейнеб Маджурова и Вежди Рашидов да се явят на кастинг в офиса на телевизията в удобно за тях време.


    След като предаванията "Господари на ефира" и "Пълна лудница" напуснаха ефира на БТВ, в следващите няколко дни братята Халваджиян от една страна и ръководството на БТВ от друга спретнаха уникално и неповторимо комедийно шоу само че по страниците на медийте.

    Евгени Минчев си купил земя в Англия и съответно със земята си бил купил и благородническа титла. Господин Минчев държи от сега нататък да се обръщат към него с пълното му име и всичките му благороднически титли. Пълното име на Евгени Минчев и титлите му съответно изглежда така: Евгени Минчев фон Бул ъф Итън Гейлорд енд Мастер ъф Анал унд виконт Дупенхофф ибн ал Мунщук.


    Лео Меси се подстрига късо. Направил го, защото много искал да прилича на Валери Божинов. Като не притежава футболните качества на Валери, то поне искал да прилича на него по външен вид.


    Наближават избори. Очаква се такава търговия с гласове да се разгори, че това може да окаже благотворно влияние дори върху икономиката на страната. Ще се оживи търговията на дребно и може да се очаква повишаване на Брутния вътрешен продукт на страната с минимум 1,5 процента - твърдят икономически анализатори.


   

 
1  2  3 
Немски стоки на тънки цени 
Партньори:
Funny Cool Jokes   Buy T-shirts   Storage Ottoman  

За нас             Контакт             Политика
A-Vicove.com  Де що има права - запазени