смешни вицове 
Начало      Вицове      Новини      Снимки      Колажи      Истории      Съвети      "Фак"  
 

  А пък на долните редове ще видите различни смешни истории. Истории за измислени герои и истории за действителни герои. Истории по действителни случаи и истории по недействителни случаи. Ситуации за юнаци и ситуации за простаци. Приказки всякакви и различни, но всичките забавни.

  Забавни Истории
 
 
Вицове

Меню

Смешни Снимки

Смешни снимки - валяк
Смешни снимки - Балетист с ерекция
Феите на Фаст Фуд
Новата Мона Лиза
Смешни снимки - Кухото ново поколение
Най-модерния мотористки шлем
Тоалетни бъзициСмешни истории

 
   

Трифонаторът vs. Бойкозила

Автор Хали Бибулиeв


    Това се случило много, много отдавна. Преди хиляди години. Когато още нямало писана човешка история и Херкулес и Зина – принцесата войн още не били родени. Били времена на магьосници, велики герои, принцове и принцеси. В тези времена живеели двама велики герои. Трифонаторът и Бойкозила.
    Те били големи приятели. Били неразделни. Ходили заедно по пирове и пиршества. Ходили заедно на представления и рицарски турнири. Тичали по поляните хванати за ръце. Изобщо всичко било прекрасно, докато един ден Страшна триглава коалиционна ламя не поробила за 4 години Средната земя. Хората страдали и изнемогвали. Един ден Бойкозила се ядосал и решил да се справи с Ламята. Разбира се, Трифонаторът му помогнал за това. В 5 сражения и 5 победи Бойкозила разбил войските на Триглавата Ламя и освободил Средната земя. Последната битка била при местността наречена Ендека. Хората после разказвали в захлас, как юнакът Бойкозила с един замах на меча си отрязал и трите глави на Ламята и те се разхвърчали в различни посоки на света. Едната глава паднала в местността Позитанострийт, другата в Боянахил, а третата в Вранашиър.
    Бойкозила завладял Средната земя и започнал да я управлява мъдро и справедливо. Хората били щастливи и доволни. Трифонаторът, най - близкия приятел на Бойкозила, поискал да помогне на своя добър приятел и му предложил да му назначи половината везири, но Бойкозила отказал. Това малко натъжило храбрият герой и другар. Също така Трифонаторът, по незнайно какъв начин, се бил сдобил с приказно красиво парче земя наречено Лозенецфийлд. Поискал от Бойкозила да му позволи да си построи там малък красив замък. Лозенецфийлд обаче, била последната оцеляла ,красива, зелена местност, където си намерили убежище и си играели малки джудженца, феи и елфи, затова Бойкозила пак отказал и заедно с принцеса Фидосия заминал да даде интервю на местните журналисти-мъгъли.
    Това вече много наскърбило душата на Трифонатора. Направо пронизало сърцето му и още повече джоба му. Двамата добри приятели станали смъртни врагове. Трифонаторът се зарекъл, че както досега, така и занапред, няма да дава дарове и данъци на Средната земя и всичките си съкровища пак ще ги отнесе на приказния остров в океана наречен Магна Офшория. Никой нямало да разбере за тази раздяла на двамата приятели, докато един ден Бойкозила не дал интервю едно към едно на местния глашатай-клюкар Робин Диков. Трифонаторът побеснял от яд. Свикал Великия съвет на мъдреците и сценаристи-морлоци. Те го разпитали надълго и нашироко. Дали е искал половината от Средната земя? Дали е искал да назначава половината везири? Колко точно е проклет Бойкозила? И други такива неща. Единственото което забравили да го питат било за Лозенецфийлд. Сценаристите – морлоци останали доволни от отговорите на Трифонатора. Пък и не смеели да останат недоволни. Трифонаторът бил велик герой. Можел с един замах на меча да им отсече главите. Великият съвет на сценаристите-морлоци застанали на страната на Трифонатора. Обещали му, че ще го подкрепят, дори ако реши да събере армия от орки-партийци, с който да атакува властта в Средната земя и по-конкретно Замъка на Народните-представителни мъдреци. В крайна сметка, двамата бивши приятели и настоящи врагове трябвало да се изправят един срещу друг. Историята не търпи да има има двама велики герои на едно място. Както се казва - трябва да остане само един.
    Трифонаторът привлякъл на своя страна остатъците от разгромената армия на Триглавата коалиционна Ламя. Една година те ближели своите рани и ближели меда плячкосан от Средната земя. Вече били готови за битка и жадни за реванш. Бойкозила също имал някои малки, местни лордове за съюзници. Съюзници му били Синята коалиция на хората-котки от малкото царство Пандора, предвождани от великия войн Айвън Кост. Други съюзници му били волните ксенофобъри от етнически чистото кралство Атакия. Доскоро му били съюзници и летящите в облаците Резесианци, предвождани от храбрия боец Голямата бенка. Но той се обидил, че не са го назначили за везир и станал смъртен враг на Бойкозила. Рано или късно резесианците щели да атакуват в гръб освободителя на Средната земя.
    Двете огромни войски се срещнали за битка в полето до замъка Битиви корпорейшън. Това бил замъка на един страшен магьосник морлог – Мърдок. Няколко часа те се гледали с омраза и в един момент двете войски с мощен рев се хвърлили една срещу друга. Настанала страшна битка. В един момент, в разгара на боя, Трифонаторът и Бойкозила се оказали един срещу друг. Гледали се с омраза няколко секунди. В следващия миг Трифонаторът хвърлил в очите на Бойкозила отровен скеч. Това временно заслепило героя и го разсеяло. Използвайки този удобен момент Трифонаторът забил смъртоносен бастун-бластер в сърцето на бившия си приятел. Бойкозила паднал на земята смъртно ранен. Малко преди да издъхне, той погледнал със страшен поглед Трифонатора и така му прогорил дупка в челото. И вторият герой паднал смъртно ранен. В крайна сметка от страшната битка нямало победител. Единствените които нещо спечелили били жителите на Средната земя, които били накацали по съседните хълмове и докато гледали сражението, се спуквали от смях. А някои от плач.


   

 
1  2
Немски стоки на тънки цени


 
Партньори:
Cool Pictures    Funny T-shirts   Luxury Ottomans  

За нас             Контакт             Политика
A-Vicove.com  Де що има права - запазени