смешни вицове 
Начало      Вицове      Новини      Снимки      Колажи      Истории      Съвети      "Фак"  
 

  Забавни съвети номер 3. С най-идиотските здравни съвети, от различни измислени "специалисти", от различни държави, във всички сфери на медицината, можете да се запознаете на тази страница. Пак повтаряме, тези съвети не ги прилагайте върху себе си. Те са само за забавление. Време е за сексология.

  Здравни съвети
 
 
 
Търси в А-Вицове
 
Вицове

Меню

Забавни здравни съвети 3
 
   

Сексология


     Днес съвети ще даде световноизвестният руски сексолог академик СерГей Манафиевич Путин.

Здраствуйте ребята и ребятки. Сейчас ще ви дам някои много прости идеи, с каторъие ще се излекувате льесно и бъйстро от тежка любовна мука.

1 съвет. ( към жените) Вместо да страдате, сгответе някое отвратително ястие. Например...свинска яхния с шоколад и праскови или пиле с мармалад и си представете, че я яде онзи мръсник, дето ви изостави. Ще се почувствате много по-добре.

2 съвет. (към мъжете) Не разглеждайте снимки на голи жени. Ще ви напомнят за любимата и за това което сте правили с нея. Това означава, че ще страдате. Затова разглеждайте снимки на голи мъже. По възможност космати. Колкото по-космати, толко по-добре. Гледката ще убие всякакви любовни трепети и чувства във вас. Ще ви стане по-добре.

3 съвет. (към жените) За Бога дами, не гледайте сапунени сериали. Тези бози са пълни с любовни мелодрами. Ще ви стане много зле. Гледайте Юлиан Вучков и няма да имате любовни страдания.

4 съвет. (към мъжете) Този съвет е просто така, между другото. ...Може да станете педал. Разбира се, държа да уточня, че това е съвет подхвърлен ей така, между другото. Не е задължителен. Да опази Господ! Само за тези, които чувстват, че имат самоосъзнато желание.

5 съвет. (към жените) Ако се чувствате много зле поради липсата на мъжко внимание, не се чудете, ами станете веднага. Вземете дантеленото перде от прозореца в хола и с една игла и конец, набързо си тропосайте една блузка с къс ръкав. Облечете я на голо, без сутиен и отидете до бакалията, да си купите хляб. Не можете да си представите, за 100 метра, на какво неописуемо мъжко внимание ще се радвате. Пък и ако разбере оня мръсник, въпреки че ви е изоставил, ще му стане много зле. Съответно на вас ще ви стане много добре. То е като скачени съдове, колкото на него му е по-зле, толкова на вас ще ви по-добре.

6 съвет. (към мъжете) Ако никой от съветите досега не ви е помогнал. Тогава прибегнете до крайния вариант. Той е – 3 големи ракии нагладно, всяка през 10 минути и няма да имате никакви любовни проблеми.

Това е всьо. Досвидания друзья и да нямате любовние муки. Житейските са ни достатъчни.


   

 
1  2  3
 
Партньори:
Fun  T-shirts 

За нас             Контакт             Политика
A-Vicove.com  Де що има права - запазени