смешни вицове 
Начало      Вицове      Новини      Снимки      Колажи      Истории      Съвети      "Фак"  
 

  Забавни съвети номер 2. С най-идиотските здравни съвети, от различни измислени "специалисти", от различни държави, във всички сфери на медицината, можете да се запознаете на тази страница. Пак повтаряме, тези съвети не ги прилагайте върху себе си. Те са само за забавление. А сега Гастроентерология.

  Здравни съвети
 
 
 
Търси в А-Вицове
 
Вицове

Меню

Забавни здравни съвети 2
 
   

Гастроентерология


     Днес съвети ще даде световноизвестният гастроентеролог от Турция професор Надрис Шкембеоглу.
Буйрунус гяу.. а-а-а аркадашлаар, комшулаар, булгаристанлаар, чалгалаар. Днес ще ви предложа няколко съвети от нашите бабилаар-народна медициналаар. Тези съвети ще ви помогнат, да се преборите с тежко разстройство, без да ползвате илачлаар.

1 съвет. В продължение на 2, 3 дни, сутрин, обед и вечер, взимайте по 1 супена лъжица гипс нагладно. Ако не помогне, вижте другите съвети.

2 съвет. Възможно е разстройството, да е на психична основа. Затова в продължение на седмица избягвайте да мислите за течности, каши, течащи флуиди и всякакви други рядки неща. Например, не преминавайте покрай фонтани, течащи чешми, водопади, капчуци, питейни заведения и др. Мислете си за твърди и гъсти неща – моркови, краставици, сухи колбаси и суджуци, твърда опозиция, стъргали и други такива.

3 съвет. По веднъж на ден, в продължение на половин час, седете на горещ котлон, с цел да се втвърди и „запече” консистенцията.

4 съвет. Това е съвет, който отдавна не се използва, защото е малко краен. Съветът е да се ядат сухари и да се пие разстопено олово. Вие си преценете, дали да го ползвате.

5 съвет. Ако нищо от изброеното до тук не помогне, тогава използвайте последния но изключително сигурен метод. Залепете и запечатайте изхода с катран за около седмица.

Довиждане и да не ви стигат редки събития.


   

 
1  2  3
 
Партньори:
Fun  T-shirts 

За нас             Контакт             Политика
A-Vicove.com  Де що има права - запазени