смешни вицове 
Начало      Вицове      Новини      Снимки      Колажи      Истории      Съвети      "Фак"  
 

  Вицове за различни герои втора част. Герои от приказките - Червената шапчица, принцове и принцеси. Лами и змейове. Освен това, това е страницата и на много други герои. Като - Крали Марко, Щирлиц, Шерлог Холмс, сър Джон, Чапай и Петка, Крикор и Гарабед и много други.

  Герои
 
 
 
Търси в А-Вицове
 
Вицове

Меню

Вицове за герои 2
 
   

   В гората по една тясна пътека си яздел Д’Артанян. По едно време пред него се появил на кон Крали Марко. Двамата се засекли и не могли да се разминат.
- Мосю, – казал Д’Артанян - аз съм поданик на Велика Франция и вие сте длъжен да ме пропуснете да мина.
- Я духай супата бе, ренде – казал Крали Марко.
- Но мосю, аз съм най-великият мускетар на Франция. Вие сте длъжен да ми направите път.
- Моля-а-а... Я се разкарай от пътеката бе чвор такъв.
- Мосю, за последен път ви предупреждавам, ако не се отместите ще бъда принуден да ви извикам на дуел.
- Немаш проблеми – отвърнал Крали Марко.
Двамата отишли настрани в храстите и след малко оттам се чула голяма патаклама. След няколко секунди настанало затишие. След това Крали Марко излязъл от храстите. Откъснал малко трева и си избърсал меча.
- Ту-у-у мама му стара. Жабарът му с жабар. С тая тел дето я извади от ножницата и дето и вика шпага, за малко да ми извади окото.


   Дъждовна нощ. Щурмбамфюрер Борман спи сладко в своето легло. Изведнъж на входната врата тихичко се почукало. Борман станал сънен и ядосан и отишъл да отвори. Гледа, срещу него стои много странен и загадъчен тип. Облечен в мокра пелерина, с нахлупена качулка на главата, гледа заговорнически Борман. В следващия миг странникът бавно и конспиративно прошепнал:
- Слоновете... отлитат... на юг.
- Ако искат слоновете могат да отлетят и на майната си – извикал Борман ядосан. – Щирлиц живее на горния етаж. Глупак, такъв!
    Чапай заминал в командировка. Минала една седмица и на Чапай му станало мъчно за дома, за Петка, за картечарката Анка и за яките разпивки. Решил да звънне на Петка, за да го чуе, какво прави. Обадил се Чапай, а отсреща Петка вдигнал телефона и казал:
- Командирът на танковия корпус, слуша.
- Какъв танков корпус бе, Петка – засмял се Чапай? – Полудя ли? Нали знам, че в дивизията имате само един танк.
- Така е, другарю Чапай. Но това, което казвам, е самата истина. Продадохме и изпихме двигателя на танка. После изпихме и ходовата част. Сега наистина е останал само корпусът на танка и затова казвам, че съм командира на танковия корпус.


   Крали Марко отишъл да полови малко риба, защото му втръснало да яде само мръвки и печени агнета. Ловил риба, ловил и изведнъж хванал Златната рибка. Тя разбира се проговорила с човешки глас:
- Моля те не ме убивай. Ще ти изпълня едно желание.
- Защо само едно? Нали винаги се изпълняват по три.
- Така е само в приказките, а ние тук сме по действителен случай, така че ще ти изпълня само едно – казала Златната рибка.
- Добре. Тогава искам чисто нов Мерцедес. Писна ми да яздя тоя кон.
- Добре. Имаш Мерцедеса. Но какъв цвят го искаш – розов или зелен – решила да се помайтапи рибката.
- А ти как предпочиташ – попитал Крали Марко, - в олио или на скара?


   

 
1  2  3
 
Партньори:
Fun  T-shirts 

За нас             Контакт             Политика
A-Vicove.com  Де що има права - запазени