смешни вицове 
Начало      Вицове      Новини      Снимки      Колажи      Истории      Съвети      "Фак"  
 

  Още горещи, разбиващи, идиотски и пародийни новини. Този път - част 3. Луд умора нема. Пак новини за политици, за хай-лайф и лоу-лайф елементи, шемети и всякакви други шеметляци с които нашата родина е истински богата. Който се познае в тези смешни новини, халал да му е!

  Новини
 
 
 
Търси в А-Вицове
 
Вицове

Меню

Забавни новини 3
 
   

    "А сега важна новина за любителите на футбола. Скъпи зрители, двубойте от Шампионскaта лига можете да ги проследите по BTV Action. В същото време мачовете от българския шампионат ще можете да ги гледате по ... BTV Comedy".


    Снощи в Син Сити се проведе приятелски мач между футболисти от родното ни футболно първенство, редовно посещаващи заведението и група почерпени граждани. Макар и трудно гражданите надделяха с 4:3.


    Сензация!!! Започват драстични промени в шоуто "Байландо". След като резултатите от рейтингите показаха, че шоуто "Байландо" се очертава да бъде поредния провал на Нико Тупарев и Нова телевизия, снощи на спешно заседание се е събрал ръководния екип на шоуто и са решили да направят решителни промени. Мамалев е уволнен. На негово място за водещ е поканен Стефан Данаилов. Съответно се сменя и името на шоуто. Вече няма да се казва "Байландо", а "БайЛамбо".


    Чудесна идея на Министерството на земеделието. Да се забрани на обичните от нас български производители да използват за своите продукти имена като сирене, кашкавал и мляко, ако в съответните продукти няма... мляко. Могат да си измислят нови имена на стоките си. Министърът предлага да си ги кръстят например – „Бяла сладост”. Ние, като национално отговорни типове, веднага се притичваме на помощ и правим нашите предложения. С тези предложения искаме да подпомогнем българските производители в кризата. Предлагаме алтернативни имена за тези продукти. Например: „Бяла магия”, „Нещо бяло”, „Бяла странност”, „Бяла благина”, „Бяла изненада”, „Снежни тръпки”, „Бяла готиня”, „Оригинално индонезийско палмово сирене”. Разбира се, имаме и по-екстремни предложения като: „Бял бъркоч”, „Бял бълвоч” (това е малко гадно), „на Дядо бялата юнашка течност” (още по-гадно), „Бели бъбреци” (мъжете знаят за какво става дума), „Бяла мъзга”.
Но най-добрата идея е да почерпим от опита на китайските другари. Знаете как се правят ментета. Просто се сменя една буква от името на оригиналната марка и продукта се пуска веднага на пазара. Затова може да се направи следното. Вместо кашкавал, може да използва думата кашкаБал или кашкаКал. Или Разкашкавал (и без това, по принцип продукта е леко разкашкан). Вместо сирене, може да се ползва  – Жирене или Зирене. Вместо мляко – кисело Пляко и прясно Пляко.
Всеки може да помогне с идеи за имена. Да подкрепим българския производител. Алилуя!
    След дългогодишни усилия учените най-накрая успяха да разчетат надписа на колоната в храма Абу Синбел в Египет. Историците от години се надяваха надписа да им даде много ценна информация за неизвестните досега тъмни векове при смяната на Старото с Новото царство. Преводът на надписа буквално гласи: „ О-о-о ...Хемиану... кога ще ми върнеш трите чувала с жито....Скапаняк! Половината село спи с жена ти. Другата половина не спи, щото са жени и деца. И аз спах. Не верваш ли? Жена ти има голема бенка на лявото полугъзие. Сега верваш ли? Давай си ми житото мухльо!" След прочитането на надписа, двама археолози, посветили целия си живот на това, са се самоубили.


    Сензация!!! Програмните директори на БТВ и на НОВА телевизия са се засекли пред входа на болница "Пирогов", и са се сбили. Поводът е бил, кой от тях да дари кувьоз и след това да го отрази в централната си информационна емисия.


    Вчера Бойко Борисов изпрати остро открито писмо до редакторите на списанията “Плетива и кройки” и “Семена и разсад”. В писмото Борисов се заканва, че ако от списанията продължават да НЕ отразяват неговите мероприятия, той в бъдеще, ще ги счита за опозиционна преса подкрепяща бившата тройна коалиция и нейните далавери.


   

 
1  2  3
 
Партньори:
Fun  T-shirts 

За нас             Контакт             Политика
A-Vicove.com  Де що има права - запазени