смешни вицове 
Начало      Вицове      Новини      Снимки      Колажи      Истории      Съвети      "Фак"  
 

  На тази страница ще намерите всякакви забавни проблясъци. Афоризми, бисери, цитати, майтапи, бъзици, шеги, графити - всичко кратко, ясно и забавно. Тук са бисерите на известни персони. Графитите и ученическите бисери. Обикновени лафове и кратки тъпизми. С други думи, тук са всички кратки смешки, като се започне от мъдри мисли на известни хора и се стигне до обикновени народни подпичквания.

  Проблясъци
 
 
Вицове

Меню

Смешни Снимки

Смешни снимки - валяк
Смешни снимки - Балетист с ерекция
Феите на Фаст Фуд
Новата Мона Лиза
Смешни снимки - Кухото ново поколение
Най-модерния мотористки шлем
Тоалетни бъзициЗабавни бисери, шеги и лафове

 
   


Ако крака на Кристиано Роналдо се счупи, докато нанася шут в задника на Дженифър Лопес, то общата сума на застраховката на двете ще превиши бюджета на република Мозамбик.


ЧУДО НО ФАКТ – ако смесите една кофа супа с една кофа лайна, се получават ... две кофи лайна.


Ако на една блондинка и се появяват черни корени в косата, това означава че мозъкът и все още се съпротивлява.
Разбира се че ще го освободим,... но след като си излежи доживотната присъда.


Избягалия на територията на градската болница бултериер, само за 3 минути успя да излекува четирима пациенти болни от парализа на краката и още двама други да ги отърве от тежкия запек, които дълго ги е мъчил.


Разработена е нова страшна балистична ракета. Името и е „Факултето 1”. Поразяващата и способност е следната. Щом ракетата порази Лондон, Париж или Ню Йорк, града веднага се превръща в подобие на Факултето.
Стараейки се да не вдига никакъв шум, ротата разузнавачи бавно и тихо се промъкваше към щаба на врага. ... Да погледат това, бяха дошли всички жители на селото


Разбирайки че бившия и мъж се е оженил за младичката съседка, тя реши да му отмъсти по типичен коварен женски начин. Тя от своя страна се ожени за бащата на съседката и така му стана тъща.


Който помни Великите стари времена, той може да разбере, какво означава да пренамотаваш аудио касета с молив, за да не хабиш батериите на уокмена.


Ако жена ви след скандала, много бързо се е успокоила и ви е простила, това значи, че вече е измислила, как да ви отмъсти.


С масови измръзвания премина митинга против Глобалното затопляне.


Всички проблеми винаги започват по един и същ начин: Седяла си жената... Скучаела.Ако имате усещането че никой НЕ ви манипулира, това означава че сте попаднали в ръцете на супер професионални манипулатори.


Депутатите са хора, които получават заплати от нашите пари, за да крадат впоследствие пак нашите пари.


Най-новата разработка на военните – прибор за нощно виждане захранван със слънчеви батерии.


Странен е светът. Кутията за пица е квадратна. Пицата вътре е кръгла, а порциите са триъгълни.


Интересен е нашия народ.Брои добитъкът на глави добитък, а министрите в правителството ги брои на членове.


Първокласник го влачат към училище за първия учебен ден. Той пищи:
-Цели 12 години!!! За какво?! Какво толкова съм направил?!


-Девойче на колко си години?
-Ще те осъдят чичка. Ще те осъдят.


Президентът на Туркменистан Сапармурад Ниязов във великата си книга „Рухнама” с гордост е заявил, че туркмените са открили колелото, писмеността и топенето на металите. Никой не отрича това. Просто в същото време другите народи вече са създавали компютрите и са летели до Луната.


Съвестта е като плъх. Или спи, или те гризе.


Положението общо взето е... всичко общо вече е взето.


Син на фермер пише писмо до вкъщи след един месец служба в армията:
„Тате, тук е абсолютен купон. Караме си кефа. Спим чак до 6 часа сутринта.Това е цели два часа повече отколкото вкъщи.”


Момичета, запомнете! Най-доброто противозачатъчно средство са старомодни очила и брекети на зъбите.


Пак запомнете момичета! Единствено силно чувство, което мъжете винаги си признават че изпитват, е чувството за силен глад.


"Мама ми казваше, че ако всичко си изяждам, ще стана голям и силен. И ето! Сега съм на 40 години, 2 метра висок и работя като хамалин на гарата."
Само в нашата страна на въпроса: „Какво правиш?”, можеш да чуеш отговор: „ Ами нищо... Бачкам.”


Важно за мъжете! Ако на 50 години станете трансексуален и си промените пола, ще можете да се пенсионирате с 5 години по-рано.


По отношение на секса жените са много по-претенциозни от мъжете. Жената задължително си взима вана преди акта. За мъжа е достъчна и една чаша.


Войниците са строени на плаца. Пред тях е застанал генералът. Поздравява ги: „Здравейте войници!”. В този миг ВСЕКИ ЕДИН от войниците си помисли: „Ако изкрещя: „Да го духаш!” в общата тарапана няма да се забележи”.


Според статистиките 17 процента от пътно-транспортните проишествия са причинени от пияни водачи. Това означава че останалите 83 процента проишествия са причинени от напълно трезви водачи на МПС.


Фън Шуй и измислен в средновековието от китайските крадци. Така нощно време по-лесно са се ориентирали в чуждите къщи.


За начинаещи химици. Основен закон на химията.Горещата колба изглежда точно така както и студената колба.


Сватбеният кортеж нарочно караше с превишена скорост по пътя, за да се появят преследвачи от коли на КАТ, които с техните сирени превърнаха кортежа още по-красив и празничен.


Допинг, това е когато те хванат. Ако не те хванат, се казва витамини.


Страшен махмурлук! Спирам. Вратата се отваря. Гледам полицай. Уплаших се. Вадя от джоба 20 кинта и му ги подавам. Той си ги прибра. Вратата се затваря. Пристигам. Чак сега се усетих че съм в асансьора.


Пенсионер - добре подготвен юридически, срещу скромно възнаграждение, може да псува всякакви организации и фирми било то по телефон или писмено.


-Мечтая си да изкарвам по 10000 лева на месец както баща ми.
-Баща ти изкарва по 10000 лева на месец!?
-Не бе! И той си мечтае за това.


Блондинката Муца я налегна тежка депресия и голяма мъка започна да я мъчи, когато разбра, че вратата в мола не се е отваряла от силата на мисълта и, а просто автоматически с фотоклетка.


Порнографията това е суровата реалност на женските любовни романи.


Лъжат! Всички лъжат! Вече втора седмица си мажа корема и бедрата с препарата "Fairy", а мазнините ми така и не изчезват.


Мамамустарапрецакамисеинтерваланаклавиатурата.


Всички мъже са прасета. Искат винаги все едно и също. Но защо? Защо по дяволите не го искат и от мене?


Добрата блондинка Пепа винаги си купуваше живи рибки от зоомагазина и ги пускаше на свобода ... в гората.


Премиерът Бойко БУДисов.


Сутрин в офиса, нищо не повдига така високо настроението както това, да пуснеш няколко таблетки Виагра в общата кана за кафе.


Един мъж е способен да седи неподвижно 2 часа и да гледа без прекъсване в една рибарска плувка, а в същото време не може да изтърпи жена си и 5 минути, докато си слага грима.


"Скъпа съпруго, изглеждаш много добре. Имам лошото чувство, че правиш секс по-често от мене."


Не е ли странно? Ако в библиотеката изкрещиш: „А-а-а-а!”. Всички ще те погледнат със свирепи погледи. Ако в самолет изкрещиш: „А-а-а-а!”, след секунда всички ще крещят заедно с тебе.


Съдейки по SMS-те, които получих за рождения си ден, явно най-големите ми приятели са банката и мобилния ми оператор.


Обява: Импотентен тираджия извършва превози много по-бързо от конкуренцията. (Не му се налага да спира ненужно по трасето)


По неофициални данни средната заплата в България е 300 евро. А как се изчислява тази средна заплата? Много лесно. Ако шефът ви яде свинско месо, а вие ядете зеле, значи двамата общо сте яли свинско със зеле.

Една мравка може да повдигне товар 10 пъти по-голям от собственото си тегло. Това означава че 50 грамова мравка може да бъде изпратена да донесе бутилка бира.


Клиентите на Алма Тур получиха един голям Алма Хур.


„Журналистите лъжат. В България няма контрабанда на цигари” - каза шефът на митниците Вальо Танов и си запали поредната цигара Magic King.


Спаси гората... Убий турист.

   

 
1  2  3  4  5 
Немски стоки на тънки цениФунисимо - нов комедиен канал

 


Партньори:
Funny Cool Jokes    New T-shirts   Ottomans  

За нас             Контакт             Политика
A-Vicove.com  Де що има права - запазени