Вицове 
Начало      Вицове      Новини      Снимки      Колажи      Истории      Съвети      "Фак"  
 

  С най-идиотските здравни съвети, от различни измислени "специалисти", от различни държави, във всички сфери на медицината, можете да се запознаете на тази страница. Разбира се, тези съвети не ги прилагайте върху себе си. Те са само за забавление.

  Здравни съвети
 
 
Вицове

Меню

Забавни здравни съвети

 
   


Урология


     Днес съвети ще даде световноизвестният уролог от Италия проф. Уринарио Моча.

     Буон джиорно амичи. Салюти е бачи е тапкачи булгари. Днес на възрастните мъже ще дам някои прости съвети, които ако ги спазвате, няма да имате гранди проблеми с простатата.

1 съвет: Пийте бирата винаги ледено студена. Така замразявате простатата и тя няма да ви боли. Справка - когато футболист го ритнат, замразяват мястото против болка.

2 съвет: Спете винаги на запалена лампа и пуснат телевизор. Така мамите простатата, че е ден и тя няма да ви вдига 4 пъти през нощта.

3 съвет: Яжте по-малко сладко. Високото ниво на захар в урината прави простатата разлигавена и несериозна и тя ще ви причинява болка, за да се бъзика с вас.

4 съвет: ЗА БОГА никога не яжте люто! Най–голямата грешка е, да имате разлютена и ядосана простата.

5 съвет: Никога не използвайте в разговор думата простата. Тя се асоциира с думата прост и това обижда простатата. Казвайте–жлеза.

6 съвет: И най-важният съвет. Няма нищо срамно. Всеки ден говорете на простатата. Опитайте да се разберете като мъже. Все пак добра дума отваря заключена врата.

Желая гранде успехи!


   

 
1  2  3
 
Партньори:
Funny Jokes   Funny T-shirts   Chairs and Ottomans  

За нас             Контакт             Политика
A-Vicove.com  Де що има права - запазени